Начало Решения Решения от 2015 г. Решения по протокол № 78 от 12.02.2015 г. Решение № 1421

Решение № 1421

Препис-извлечение от Протокол № 78

от заседание на Общински съвет,

проведено на 12.02.2015 година

 

ОТНОСНО: Необходимостта от актуализация на Програма „Изкуство и култура Велико Търново“ - Правила за реда и условията за финансиране на проекти в областта на изкуството и културата от бюджета на Община Велико Търново през 2015 г.

 

РЕШЕНИЕ № 1421

 

На основание   чл. 21, ал. 1, т. 6 от ЗМСМА Великотърновският общински съвет:

 

Одобрява и приема актуализацията на текстовете в някои раздели, членове и точки на Програма „Изкуство и култура Велико Търново” - Правила за реда и условията за съфинансиране на проекти в областта на изкуството и културата от бюджета на Община Велико Търново и дава съгласие за тяхното приложение.

 

Приложение № 1: Подробен вариант на конкретни промени в раздели, членове и точки на Програма „ Изкуство и култура Велико Търново”. Правила за реда и условията за съфинансиране на проекти в областта на изкуството и културата от бюджета на Община Велико Търново;

 

Приложение № 2 :  Преработен окончателен вариант на Програма „Изкуство и култура Велико Търново”.  Правила за реда и условията за съфинансиране на проекти в областта на изкуството и културата от бюджета на Община Велико Търново.

 

 

ВЯРНО:                                                                   НИКОЛАЙ АШИКОВ

          /Диляна Милева/                                           ПРЕДСЕДАТЕЛ                                  

                                                                              ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Прикачени файлове:
Изтегляне на файла (1421-prilojenia.doc)1421-prilojenia.doc[Приложения]226 Kb
Изтегляне на файла (1421-programa-culture-2015-pravila.pdf)1421-programa-culture-2015-pravila.pdf[Правила за реда и условията за съфинансиране на проекти в областта на изкуството и културата от бюджета на Община Велико Търново]112 Kb